IFJÚSÁGI KLUBOK

KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOKNAK

IFJÚSÁGI KLUBOK

Az Amnesty International Magyarország új projektjének keretében az egyetemistákat megcélzó Freedom Clubok után, a kifejezetten gimnazisták számára létrejött ifjúsági klubok is elindultak 2020 szeptemberében Amnesty Youth Club néven.

Célunk, hogy az emberi jogok témakörét közérthetően közelítsük meg a fiatalokkal és felnyissuk a szemüket, hogy milyen fontos is kiállni mellettük.
​ Az ifjúsági klubok az ország 2 városában indultak el, így a fiataloknak lehetőségük van a budapesti, debreceni közösségeinkhez csatlakozni. A víziónk az, hogy egy olyan elfogadó és előítéletektől mentes társadalomban szeretnénk élni, ahol a sokszínűség érték, mindenki egyenlő esélyekkel indul és önmagát tudja adni. Egy olyan Magyarországon, ahol a jogállamiság értékeit mindenki követi, ismeri, és nem fél kiállni az emberi jogok védelméért.

MUNKACSOPORTJAINK ÉS VEZETŐIK

Kommunikáció: Török Peti

Kapcsolattartás az iroda és a csoportok között valamint biztosítani a tagok között és csoportjaink történő kommunikációnak az érthető és átlátható lebonyolítását.

Szervezés: Csordás Eszter

Adminisztratív feladatokat látnak el a csoportnak valamint átlátják az összes projekt és azon dolgozó csoportok munkáját, ellenőrzik, hogy minden időre meglegyen.

Social Media: Bellai Zorka

Kezelik az Instagram felületünket, a blogot és naprakészek online trendekkel amikre aztán reagálnak a csoport nevében és terjesztik ezeken az oldalakon eseményeket és projektjeinket.

Toborzás: Bozsó Borbála

Eseményeken ők képviselik a csapatot valamint felelősek azért, hogy érdeklődők bekerüljenek a csoportba és ők felelnek az új tagok integrálásáért is.

Kutatás-oktatás: Shaaban Laura

Naprakész információkkal rendelkeznek jelenleg is folyó emberjogi ügyekről valamint egy projekt előkészítésében ők készülnek fel és mutatják be az ahhoz kapcsolódó információkat.